new year

Ezt az 5 részvényt figyelje 2022-ben

A részvények vásárlása egyszerű, de a megfelelő részvény vásárlása a jól bevált stratégia nélkül hihetetlenül nehéz. Melyek a legjobb részvények, amelyeket most érdemes megvenni?

A koronavírus-medvepiac óta a részvények erőteljesen felpattantak. Az erőteljes fellépés azt tükrözte, hogy megnőtt a bizalom, hogy a gazdaság végül kilábal a koronavírusból.

A Covid körüli aggodalmak az omicron variáns megjelenésével nőttek, de vannak remények, hogy ez a koronavírus-törzs enyhe eseteket eredményez.

A Federal Reserve nemrég tartotta idei utolsó ülését. A részvények zökkenőmentesen forogtak, miután a jegybank felgyorsította a csökkenést, és egyértelműbbé tette, hogy mikor emeli a kamatlábakat. A tőzsdék jól haladtak a karácsonyi ünnep felé, ahogy a Mikulás-rali beindult.

Míg a 2021-es év a tőzsdék számára a lökhárító év volt, van ok arra, hogy a befektetők bizakodóak legyenek 2022-ben. A Tesla (TSLA), a Google-parent Alphabet (GOOGL), a Microsoft (MSFT), a West Pharmaceutical Services (WST) és az NXP Semiconductors (NXPI) bizonyulhatnak a legjobb jelölteknek az idei évben.

(Yahoo finance)