Üzletemberek tárgyalnak
Bizalom és biztonság

Segítő kezet nyújtunk befektetéseihez

Az LWM Zrt. tőzsdei szakértői olyan szolgáltatásokat kínálnak, amik a lehető legjobban segítik az Ön pénzügyi és befektetési döntéseit. Változatos termékkínálattal, egyedülálló banki biztonsággal és több évtizedes tőzsdei tapasztalattal támogatják Önt, hogy a lehető legjobb hozamra tegyen szert befektetéseinek kezelése során.

Személyes támogatás és 25 éves tőzsdei szakértelem

A Luxemburg Wealth Management (LWM) Zrt. 2016-ban alakult azzal a céllal, hogy személyes, bizalmi kapcsolattartást a fókuszba helyezve hiteles szakértőként segítse ügyfelei befektetési döntéseit.

A KBC Securities Magyarországi Fióktelepének függő ügynökeként tőzsdei és tőzsdén kívüli ügyletek közvetítését végezzük, valamint ügyfeleink online befektetési felületeit kezeljük. Privát brókeri tevékenységünk és kereskedési munkánk maximális hitelességét az MNB hatósági vizsgával rendelkező szakértőink, a nemzetközi banki háttér és stabil pénzügyi helyzet, valamint a magyar felügyeleti hatóságok és a Belga Nemzeti Bank ellenőrzése garantálja.

Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink széles körű ismerettel rendelkeznek a hazai és külföldi tőkepiacokon. Az elmúlt években bár az online tér jelentősége felerősödött, mégis számunka a személyes kapcsolattartás hordereje ugyanolyan fontos maradt.

Hiszünk abban, hogy tőzsdei szakértőink folyamatos elérhetőségükkel, naprakész tudásukkal, kérdéseinek megválaszolásával, befektetési és kereskedési ötleteikkel, átfogó piaci elemzésekkel a legnagyobb segítséget jelentik az Ön befektetéseinek és profitcéljainak maximalizálásában.

Kereskedjen az világ legjelentősebb piacain szakértői háttérrel, változatlan kötési díjért extra költségek nélkül az LWM több évtizedes befektetői tudásával!

Törvényi háttér

A befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) alapján, a függőügynöki tevékenység végzéséről szóló engedélyt a Magyar Nemzeti Banktól 2016. július 27-én, a Belga Nemzeti Bank engedélyét 2016. október 15-én kapta meg. ​Az LWM. Zrt. MNB azonosító száma: 25592823.

Befektetési eszközök

Az állampapír az egyik legbiztonságosabb befektetési forma, hiszen a befektetett pénzünkre az állam teljeskörű visszafizetési garanciát vállal.
Feltörekvő vállalatok sikerében részesedjen a részvényeiken keresztül és fektessen klasszikus tőzsdei termékekbe.
Kollektív befektetési forma, ahol az alapkezelők szakértő csapata kezeli befektetett pénzét a lehető legnagyobb hozam érdekében.
A kriptovaluta új és népszerű befektetési forma, amit ma még főként a jövő ígéretes befektetési lehetőségének tekintik. A bitcoint és ethert nagy kockázat és árfolyam ingadozás jellemzi.
Napjaink egyik legértékesebb anyagai még mindig a nyersanyagok - például az olaj, a földgáz, a gabonák és az arany -, jelentőségük megjelenik a befektetési piacon is.
A devizapiac a nap 24 órájában mozgásban van, volumene a legnagyobb a világon. Közreműködésünkkel tőzsdeidőben, szabályozott körülmények között, biztonságosan kereskedhet devizapárokkal.

Támogató csapatunk

Orbán Domonkos - Értékesítési vezető
Orbán Domonkos
Értékesítési vezető
az LWM Számokban
25 év
Tapasztalat
100%
Elhivatottság
2500
ügyfélmegbízás évente
100%
Bizalom

Ügyfeleink szerint

Egy kisebb összeg befektetésével fordultam elsőnek Attilához. Szuper, hogy széleskörű látásmódja van, így mindig tud olyan szemszöget megvilágítani számomra, ami hihetetlenül sokat ad a befektetéseimhez. A TBSZ adókímélő lehetőségeiről is tőlük hallottam először, igénybe is vettem, ajánlom mindenkinek.

Bauer Rita portréja
1 év ezelött

Teljesen elvesztem a kriptovaluták világában. Bár sok éve tőzsdézek, mégis olyan bonyolultnak tűnt ez most nekem. Felhívtam az LWM-et és szakszerűen, mégis érthetően választ kaptam mindenre. Már most látszik, hogy jó döntést hoztam. Nemcsak a Bitcoin terén, hanem mert az LWM-et választottam.

1 év ezelött

Lépjen velünk kapcsolatba!

Egyeztessen időpontot díjmentes konzultációra!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat.