felhőkarcolók tükröződnek
befektetés a jövőbe

Tevékenységeink

Az LWM Zrt. prémium brókerei olyan tőzsdei termékek szakértői, amik a lehető legjobban segítik az Ön befektetési döntéseit. Változatos termékkínálattal, egyedülálló biztonsággal, stabil banki háttérrel, valamint több évtizedes tőzsdei tapasztalattal támogatják Önt befektetéseinek kezelése során.

A világ 27 tőzsdéjén 20 000 értékpapírral van tapasztalatunk. Kereskedési ötleteink segítségével pre-market lehetőségre, biztonságos tranzakciókra, és pénzügyi befektetésekre van módja.

Tőzsdei és befektetési szolgáltatások

Az állampapír az egyik legbiztonságosabb befektetési forma, hiszen a befektetett pénzünkre az állam teljeskörű visszafizetési garanciát vállal.
Feltörekvő vállalatok sikerében részesedjen a részvényeiken keresztül és fektessen klasszikus tőzsdei termékekbe.
Kollektív befektetési forma, ahol az alapkezelők szakértő csapata kezeli befektetett pénzét a lehető legnagyobb hozam érdekében.
A kriptovaluta új és népszerű befektetési forma, amit ma még főként a jövő ígéretes befektetési lehetőségének tekintik. A bitcoint és ethert nagy kockázat és árfolyam ingadozás jellemzi.
Napjaink egyik legértékesebb anyagai még mindig a nyersanyagok - például az olaj, a földgáz, a gabonák és az arany -, jelentőségük megjelenik a befektetési piacon is.
A devizapiac a nap 24 órájában mozgásban van, volumene a legnagyobb a világon. Közreműködésünkkel tőzsdeidőben, szabályozott körülmények között, biztonságosan kereskedhet devizapárokkal.
Hosszú távú befektetési lehetőségek és adókímélő megoldások több évtizednyi szakértelmünkkel. Legyen szó értékpapír vagy nyugdíj előtakarékossági számláról, tőzsdei szakértőinkre számíthat!
A Short ügyletek, a tőkeáttételes és a pre-market kereskedés nagyobb kockázattal és akár nagyobb hozamszerzési lehetőséggel járó megoldások, amik elsősorban haladó tőzsdézőknek ajánlottak.
Bróker szakértőink több évtizedes szakértelmükkel, személyes támogatásukkal, folyamatos elérhetőségükkel, naprakész piaci elemzésekkel és kereskedési ötletekkel támogatják befektetéseinek sikerességét.
A befektetési piacokhoz kapcsolódóan a mindennapokban a kötvény jut először az eszünkbe. Az elmúlt években a vállalati kötvénypiac átrendeződött. A kötvényhozamok csökkenése miatt a befektetők más befektetési formák felé fordultak.  
A Nyugdíj Előtakarékossági Számla egy államilag támogatott, hosszú távú megtakarítási forma, kedvező adózás mellett rugalmasan változtatható portfólióval.
Tartós Befektetési Számla egy speciális pénz- és értékpapírszámla, amiből középtávon kedvező adózás mellett profitálhat.
phone_callback
Forduljon bizalommal tőzsdei szakértőinkhez, kérjen visszahívást és díjmentes vagyontervet!

Miért válasszon minket?

01

Munkatársaink MNB hatósági vizsgával rendelkező tőzsdei szakértők.

02

Több mint 25 éves tapasztalat a magyar és külföldi befektetési és tőzsdei piacokon.

03

Személyes kapcsolattartás, privát brókereink folyamatosan segítik pénzügyi döntéseit.

04

Egyedülálló banki biztonság, nemzetközi banki háttér és stabil pénzügyi helyzet.

05

A világ 27 tőzsdéjén 20 000 értékpapírral van tapasztalatunk.

06

Naprakész tudással, befektetői tippekkel, kereskedési ötletekkel segítjük a tőzsdei döntéseit.

07

Pre-market lehetőség és biztonságos tranzakciók, pénzügyi befektetések.

08

Dupla kontroll: a magyar felügyeleti hatóságok és a Belga Nemzeti Bank ellenőrzi a kereskedési munkákat.

09

Helyben történő befektetések, az összes befektetett tőkéje Magyarországon marad.

Hívjon minket most

Orbán Domonkos - Értékesítési vezető
Orbán Domonkos
Értékesítési vezető

"A remény gyenge pillér. Nem mindig bírja el a valóság súlyát."

(Leylah Attar)

​"A bikapiac pesszimizmusban születik, kétkedés alatt nő, optimizmusban érik meg és az eufóriával hal meg."

(ismeretlen)

“A hűséget nem jegyzik az értéktőzsdéken."

(Szilvási Lajos)

"Nagyon sok embernek terápiaként írnám elő a tőzsdén való részvételt, sok esetben hatásosabb, mint pszichológusnál ülni és beszélgetni órák hosszat fél százezer forintokért. Jóval többet megtudhatsz így magadról, mint a tv előtt gubbasztva, odaláncolva a távkapcsoló adta mámorhoz."

(Marie Clarence)

Ügyfeleink szerint

Egy kisebb összeg befektetésével fordultam elsőnek Attilához. Szuper, hogy széleskörű látásmódja van, így mindig tud olyan szemszöget megvilágítani számomra, ami hihetetlenül sokat ad a befektetéseimhez. A TBSZ adókímélő lehetőségeiről is tőlük hallottam először, igénybe is vettem, ajánlom mindenkinek.

Bauer Rita portréja
1 év ezelött

Teljesen elvesztem a kriptovaluták világában. Bár sok éve tőzsdézek, mégis olyan bonyolultnak tűnt ez most nekem. Felhívtam az LWM-et és szakszerűen, mégis érthetően választ kaptam mindenre. Már most látszik, hogy jó döntést hoztam. Nemcsak a Bitcoin terén, hanem mert az LWM-et választottam.

1 év ezelött

Lépjen velünk kapcsolatba!

Egyeztessen időpontot díjmentes konzultációra!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat.