Befektetési szolgáltatások

Az LWM Zrt. szakértői naprakész tudásukkal, átfogó piaci elemzésekkel és kereskedési tippekkel segítik Önt a befektetési szolgáltatások piacán, hogy figyelmét azokra a vállalkozásokra összpontosíthassa, amelyek a legjobban segítenek az Ön pénzügyi igényeinek kielégítésében.

Az LWM ügyfeleinek befektetéseit hazánk vezető, széles termékkínálattal rendelkező befektetési szolgáltatójánál kezeli. Mindemellett az egyik legnagyobb és legstabilabb kereskedelmi bank nyújtja a banki biztonságot, a nemzetközi banki hátteret és a stabil pénzügyi helyzetet.

Értékpapír számla vezetés

Értékpapír számláján kereskedhet hazai és külföldi részvényekkel, befektetési jegyekkel és kötvényekkel. Részesedjen kedvelt vállalatai sikerében és pár kattintással váljon tőzsdei társaságok tulajdonosává. Invesztáljon befektetési alapokba, vagy vásároljon értékpapírokat. Fektessen a 20.000 értékpapír közül azokba, amik legjobban illeszkednek befektetési céljaihoz. Az értékpapír számla normál ügyletelésre kiválóan alkalmas, ahol az értékpapírok mellett több ezer ETF és Certifikát is elérhető.

Adókímélő megoldások

Az értékpapír számlák mellett lehetősége van más típusú befektetési számlák nyitására is, ahol közép- vagy hosszútávon kedvező adózás mellett, árfolyamnyereség-, kamat-, és osztalékadó fizetése nélkül profitálhat befektetéseiből. Ilyen adókímélő megoldás például a Tartós Befektetési Számla és a Nyugdíj Előtakarékossági Számla is.

Tartós Befektetési Számla

Tartós Befektetési Számla egy speciális pénz- és értékpapírszámla, ami nyitásakor középtávon, azaz 5-6 év (gyűjtőév + 5 év) után befektetése mentesülhet a 15%-os kamat-, osztalék- és árfolyamnyereség-adó alól. A futamidő alatt változatosan alakíthatja portfólióját.

Nyugdíj Előtakarékossági Számla

A Nyugdíj Előtakarékossági Számla egy államilag támogatott megtakarítási forma. Hosszú távú - minimum 10 éves - befektetés során rugalmasan változtathatja a portfóliója összetételét. Akár évi 100 000 forint adóvisszatérítés lehetősége, valamint hosszú távon a hozam kamat- és árfolyamnyereség-adó mentessége miatt igen népszerű befektetési forma.

Személyes kapcsolattartás, kényelmes ügyintézés során az LWM privát brókerei folyamatosan segítik pénzügyi döntéseit változatlan kötési díjért, extra költségek nélkül. Forduljon hozzánk bizalommal, kérjen díjmentes vagyontervet!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Egyeztessen időpontot díjmentes konzultációra!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat.