Megoldások haladó tőzsdézőknek

Számos olyan kereskedelmi megoldás létezik elsősorban haladó tőzsdei befektetőknek, amik nagyobb kockázattal járnak és emiatt akár nagyobb hozamszerzési lehetőségeket is kínálnak. Ilyenek a Short ügyletek, a tőkeáttételes kereskedés és a pre-market kereskedés.

Short ügylet

Ha az árfolyamok csökkenéséből szeretne profitálni, akkor Short ügylet nyitásával ezt megteheti. Többféle típusú ügylettel és befektetési eszközzel lehet Short pozíciót nyitni, ilyenek például az ETF-ek, Certifikátok, Technikai Day-trade és a határidős termékek. Mindegyik Short termék eltérő kereset lehetőséget és kockázatot tartalmaz, így az ezekkel való kereskedés alaposan megfontolt döntést kíván.

Tőkeáttételes kereskedés

Tőkeáttételes kereskedés során a befektetett tőkéjének többszöröséért kereskedhet. Minden tőkeáttételes termék eltérő hozamlehetőséget és kockázatot tartalmaz, ezért érdemes az eszközök speciális tulajdonságait végiggondolni és jól megfontolt döntést hozni.

Tőkeáttételes pozíciót nyitni többféle termékkel lehetséges, mint például határidős termékekkel (BUX), egyedi részvényekkel, devizapárokkal, ETF-ekkel, és Certifikátokkal (indexekre, nyersanyagokra, devizákra, értékpapírokra).

Pre-market kereskedés

Kereskedési lehetőség az USA egyes tőzsdéin már a délutáni nyitás előtt biztosított. Egyedülálló módon, csak a KBC által kínált opcióként, már délelőtt 10 óra után üzletet köthet az amerikai piacokon. Pre-market árak alapján tud megbízásokat adni, így kihasználhatja a piac adta lehetőségeket. Kereskedési stratégiáját igazítsa ezekhez az eseményekhez és reagáljon gyorsabban a vállalati hírekre, piaci eseményekre.

Személyes kapcsolattartás, kényelmes ügyintézés során privát brókereink folyamatosan segítik pénzügyi döntéseit változatlan kötési díjért, extra költségek nélkül. Forduljon hozzánk bizalommal, kérjen díjmentes vagyontervet!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Egyeztessen időpontot díjmentes konzultációra!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat.